Licenser – Frågor och svar

Jag ska sluta min anställning – kan en kollega överta mina licenser?

Svar: Licenserna är personliga och giltiga i 2 år. Om din arbetsgivare har betalat licenserna och ni vill flytta över licenserna till annan kollega, behöver din chef godkänna detta. Detta kan göras genom att ni mailar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.; beskriv att licenserna ska flyttas över, godkännande från chef och skicka över namn och mailadress till den person som överta licenser/licenserna. Mailet kan komma från chef eller att chefen är cc:ad i mailet.

Jag har glömt mitt lösenord och användarnamn och kan inte logga in

Svar: Under inloggningssidan, spetsa.se/work-assessment/start, finns två knappar: ”Glömt lösenordet?” och ”Glömt användarnamnet?”

Jag kan inte boka mig på en utbildning/bokningen går inte igenom

Svar:
Alt 1) Prova att byta till en annan webbläsare, tex Firefox eller Google Chrome.
Alt 2) En risk är att din arbetsplats (tex om du arbetar på ett sjukhus) har en stark brandvägg för IT, mail etc, vilket gör att bokningen inte går igenom. Prova att göra bokningen på en annan fysisk plats, tex hemma.

Jag kan inte köpa licenser, köpet går inte igenom

Svar:
Alt 1) Prova att byta till en annan webbläsare, tex Firefox eller Google chrome.
Alt 2) En risk är att din arbetsplats (tex om du arbetar på ett sjukhus) har en stark brandvägg för IT, mail etc, vilket gör att bokningen inte går igenom. Prova att göra bokningen på en annan fysisk plats, tex hemma.

Jag vill anmäla mig till en kurs – hur gör jag?

Svar: Anmälan till våra kurser görs alltid på Spetsas hemsida, spetsa.se/work-assessment/utbildning. När kurser är aktuella hittar du information om kurserna här, samt möjlighet att anmäla dig när anmälan öppnas. Om du finns med på vår kursintressentlista så får du via mail information om våra kurser samt när möjlighet att anmäla sig öppnar.

Jag är intresserad av information och möjlighet att anmäla mig till kommande kurser

Svar: Om du finns med på vår kursintressentlista så får du via mail information om våra kurser samt när möjlighet att anmäla sig öppnar. Registrera dig på kursintressentlistan på denna länk: spetsa.se/work-assessment/kursintressentlista.

Fel eller ändring av fakturaadress vid köp av licenser/bokning av kurs:

Svar: Maila ändringen så snart som möjligt till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Edit & Björnen / Keylab AB