Om Spetsa

Spetsa identifierar, paketerar och säljer tjänster baserade på kunskap och erfarenhet vid Linköpings universitet. Vi levererar uppdrag som utförs av forskare och lärare. Externa verksamheter kan få tillgång till spetskompetens från ett av Sveriges främsta lärosäten. Spetsa AB etablerades 2009 för stötta medarbetare vid LiU att ta sig an externa uppdrag och dela med sig av kompetensen från universitetet.

Spetsa AB ägs av Linköpings universitet och är ett helägt dotterbolag till LiU Holding AB. Spetsa har ett nära samarbete med bolagen inom LiU Holding och dess partners. Vår marknad är bred. Vi levererar tjänster till såväl små som stora verksamheter, inom både privata och offentliga verksamheter i Sverige och i världen.

Är du nyfiken på att veta mer?

Hör av dig till oss redan idag!Fyll i spamskyddskoden:
Spamskydd

Om Spetsa

Spetsa är din engagerade part när du önskar spetskompetens eller inspiration från forskare och lärare vid Linköpings universitet.

spetsa vit

 

 

Kunskap till Nytta

Spetsa är ett helägt dotterbolag som ägs av Linköpings Universitet via LiU Holding AB. Spetsa har ett nära samarbete med övriga verksamheter inom LiU Holding AB.

LiU Invest
LiU Innovation
LEAD
Unitalent

Kontakt

Spetsa AB
Teknikringen 7, 583 30 Linköping
liu logo

Edit & Björnen / Keylab AB